Tom yum leves
- Teljes idő 30 perc
- 5 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 Salottahagyma
2 szegf. Aprított fokhagyma
25 g Aprított gyömbér
1 rúd. Citromfű
250 g Laskagomba
2 kan. Semleges olaj
0.5 Madárszem csili
2 kan. Paradicsompüré
1 l Erőleves
25 Főtt, tisztított garnélarák
1 Lime
1 csok. Koriander
Előkészítés
Lépés 1 /3
Hámozza meg a salottahagymát, a fokhagymát és a gyömbért, majd durván vágja fel őket és tegye a turmixgép táljába. Zárja le a fedelet, és nyomja meg a „Pulzálás” gombot 5 másodpercig, hogy mindent finomra aprítson.
Lépés 2 /3
Vágja a citromfüvet három részre, zúzza össze, és tegye a turmixgép táljába. Adja hozzá a laskagombát és az olajat, majd kezdje el előmelegíteni a KEVERÉS programon. Amikor már meleg, adja hozzá a fél csilit, a paradicsompürét és az erőlevest. Zárja le a fedelet, és állítsa a programot KEVERÉS-re 20 percre.
Lépés 3 /3
Tálalja forrón főtt rákokra öntve, hogy felmelegítse azokat, lime és koriander kíséretében.
