Tonhalsteak fagyasztott zöldségekkel
- Teljes idő 20 perc
- 5 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Kékúszójútonhal-steak
2 kan. Citromlé
1 kan. Olívaolaj
2 kan. Aprított fokhagyma
2 kan. Szárított kakukkfű
Só, bors
1 kan. Citromhéjreszelék
350 g Fagyasztott pirított zöldség
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy mély tálban pácolja be a tonhalsteakeket citromléből, olívaolajból, fokhagymából és kakukkfűből álló pácban. Ízesítse sóval és borssal. Fedje le és tegye 30 percre a hűtőbe.
Lépés 2 /6
Kapcsolja be a készüléket. Kapcsolja be az 1-es kosarat. Válassza ki a HALAK programot 180°C-on 10 percre. Tegye a tonhalsteakeket az 1-es kosárban lévő rácsra. Kapcsolja be a 2-es kosarat. Válassza ki a ZÖLDSÉG programot 200°C-on 15 percre. Tegye a zöldségeket a 2-es kosárban lévő rácsra.
Lépés 3 /6
Nyomja meg a SZINKRON gombot, hogy a két kosár egyszerre fejezze be a sütést. A START gomb megnyomásával kezdje meg mindkét kosárban a sütést.
Lépés 4 /6
A sütési idő felénél fordítsa meg a tonhalat az 1-es kosárban. A sütési idő felénél fordítsa meg a tonhalat a 2-es kosárban.
Lépés 5 /6
Ellenőrizze, hogy a tonhalak jól átsültek-e, szükség esetén süsse őket még pár percig.
Lépés 6 /6
Tálalja a tonhalat reszelt citromhéjjal és zöldségekkel.