Tőkehal és lencse dhal
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 kan. Növényi olaj
2 Tőkehal
50 g Hagyma
250 g Lencse
70 g Paradicsompüré
13 cl Kókusztej
Só, bors
1 kan. Kömény
0.5 kan. Kurkuma
1 kan. Koriander
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vágja apróra a hagymát.
Lépés 3 /8
A koriandert vágja apróra.
Lépés 4 /8
Öntsön olajat a serpenyőbe.
Lépés 5 /8
Lassan süsse meg a tőkehalfiléket. Vegye ki a halat az edényből.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a többi hozzávalót a koriander kivételével, és keverje össze. A halat helyezze a zöldségek tetejére.
Lépés 7 /8
Főzze nyomás alatt.
Lépés 8 /8
Díszítse korianderrel. Tálalja a basmati rizssel.