Töltött mini paprikák
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
400 g paprikák
110 g feta
1 edény Natúr joghurt
1 db újhagyma
4 szál. menta
0.5 kan. fűszerpaprika
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Egy kevés olajjal kenje be a lapokat. Válassza ki a Paprika programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 2 /4
Felezze el a mini paprikákat és magozza ki őket.
Lépés 3 /4
Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a paprikákat és csukja le a fedőt. Grillezze a kijelzőn megjelenő utasítások szerint, amíg a „közepesen átsült” felirat meg nem jelenik. Tegye a paprikákat egy rácsra és hagyja őket kihűlni.
Lépés 4 /4
Morzsolja le a fetát és szelje fel vékonyan az újhagymát és a mentaleveleket. Keverje össze a hozzávalókat a joghurttal és a fűszerpaprikával, majd ízesítse sóval és borssal. Öntsön egy kis szószt mindegyik paprikafélbe, majd tálalja.