Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Töltött borjú gyökérzöldségekkel

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 36 perc
  • Előkészítés
    25 perc
  • Főzés
    11 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 1 kg Borjúhús (lapocka vagy bélszín) egyik oldalán bevágva a tölteléknek

  • 420 g Karórépa, hámozva, 2 cm-s darabokban

  • 420 g Csicsóka, hámozva, 2 cm-s darabokra vágva

  • 420 g Paszternák, hámozva, 2 cm-s batonokra vágva

  • 200 ml Borjú alaplé

  • 150 g Csiperkegomba, megmosva, vékonyra szeletelve

  • 60 g Tojás

  • 1 kan. Konyak

  • 120 g Csirkemáj

  • Konyhai madzag

  • 2 Medvehagyma

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /7

Mossa meg és szeletelje vékonyra a gombát.

Lépés 3 /7

Töltsön egy löket olajat az edénybe. Tegye bele a mogyoróhagymát és a gombát. Fűszerezze.

Lépés 4 /7

Fűszerezze. 5 perc elteltével adja hozzá a májat. Pirítsa 5 percig. Vegye le a tűzről, turmixolja össze a konyakkal és a tojással. Töltse meg a borjút, kösse össze. Pirítsa meg.

Lépés 5 /7

Adja hozzá a borjú alaplevet és a többi zöldséget.

Lépés 6 /7

Főzési idő: 11 perc

Lépés 7 /7

Vágja szét a zsinórt és tálalja.