Töltött borjú gyökérzöldségekkel
- Teljes idő 36 perc
- 25 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
1 kg Borjúhús (lapocka vagy bélszín) egyik oldalán bevágva a tölteléknek
420 g Karórépa, hámozva, 2 cm-s darabokban
420 g Csicsóka, hámozva, 2 cm-s darabokra vágva
420 g Paszternák, hámozva, 2 cm-s batonokra vágva
200 ml Borjú alaplé
150 g Csiperkegomba, megmosva, vékonyra szeletelve
60 g Tojás
1 kan. Konyak
120 g Csirkemáj
Konyhai madzag
2 Medvehagyma
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Mossa meg és szeletelje vékonyra a gombát.
Lépés 3 /7
Töltsön egy löket olajat az edénybe. Tegye bele a mogyoróhagymát és a gombát. Fűszerezze.
Lépés 4 /7
Fűszerezze. 5 perc elteltével adja hozzá a májat. Pirítsa 5 percig. Vegye le a tűzről, turmixolja össze a konyakkal és a tojással. Töltse meg a borjút, kösse össze. Pirítsa meg.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a borjú alaplevet és a többi zöldséget.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 11 perc
Lépés 7 /7
Vágja szét a zsinórt és tálalja.