Sajtos fokhagymás kenyér
- Teljes idő 37 perc
- 15 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
150 g Meleg víz
1 kan. Porcukor
1 tasak Szárított sütőélesztő (4,6 g)
250 g Sima fehér liszt
40 g Olívaolaj
5 g Finom só
2 szegf. Fokhagyma gerezd, apróra vágva
1 kan. Apróra vágott petrezselyem
20 g Reszelt parmezán sajt
1 kan. Tengeri só
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /8
Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Futtassa fel a vizet a cukorral és az élesztővel egy tálban. Hagyja állni 5 percig.
Lépés 3 /8
Öntse a lisztet, a víz-élesztő keveréket, 20 g olajat, a fokhagymagerezdeket, a petrezselymet és a sót egy tálba. Dagassza 3 percig.
Lépés 4 /8
A tésztának ragadósnak kell lennie. Fedje le, és hagyja kelni 1 óra 30 percig szobahőmérsékleten.
Lépés 5 /8
Hajtogassa át 8-szor. Készítsen kis, egyenként 45 g-os golyókat. Tegye egy olajozott tálba. Hagyja kelni 1 órán át.
Lépés 6 /8
A golyókat szórja meg a másik fokhagymagerezddel, a parmezánnal, 20 g olajjal és sóval.
Lépés 7 /8
Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 22 percre.
Lépés 8 /8
Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.