Sült padlizsán mozzarellával
- Teljes idő 37 perc
- 15 perc
Előkészítés - 22 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
3 Padlizsán
6 kan. Olíva olaj
2 szegf. Fokhagyma
2 kan. Friss kakukkfű
600 g Paradicsom
18 cl Víz
220 g Mozzarella
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Tegyük a padlizsánkockákat, az olajat, a fokhagymát és a kakukkfüvet egy edénybe. Keverje össze egy spatulával.
Lépés 3 /8
Süssük 6 percig.
Lépés 4 /8
Adjuk hozzá a paradicsomot és a vizet, keverjük össze egy spatulával.
Lépés 5 /8
Süssük 6 percig.
Lépés 6 /8
Adjuk hozzá a felkockázott mozzarellát a padlizsánhoz, és grillezzük.
Lépés 7 /8
Forrólevegős sütés.
Lépés 8 /8
Azonnal tálaljuk, és élvezzük az olvadt mozzarellát.