Sült gomba
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
1 kg Gomba
6 kan. Olívaolaj
2 kan. Fokhagymapor
3 kan. Füstölt fűszerpaprika
3 kan. Barna cukor
3 kan. Szójaszósz
4 kan. Worchester-szósz
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg a gombákat, szárítsa meg, majd vágja félbe őket. Egy nagy tálban keverje össze a gombát a fokhagymaporral, a füstölt fűszerpaprikával, a barna cukorral, a szójaszósszal és a Worcester-szósszal. Ízesítse sóval és borssal, majd jól keverje össze.
Lépés 2 /5
Kapcsolja be a készüléket. Kapcsolja be az 1-es kosarat. Válassza ki a ZÖLDSÉG programot 180°C-on 15 percre. Vegye ki a rácsot, és tegye a gombákat az 1-es kosárba. Kapcsolja be a 2-es kosarat. Válassza ki a ZÖLDSÉG programot 180°C-on 18 percre. Vegye ki a rácsot, és tegye a gombákat a 2-es kosárba.
Lépés 3 /5
Nyomja meg a SZINKRON gombot. A START gomb megnyomásával kezdje meg a sütést.
Lépés 4 /5
A sütési idő félénél rázza meg a kosarat, hogy a tartalma jól összekeveredjen.
Lépés 5 /5
Azonnal tálalja a gombát grillezett édesburgonyával, tahinivel és néhány citromgerezddel.