Sült gnocchi garnélával
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
240 g Piros paprika (kb. 1 db)
240 g TV paprika (kb. 1)
50 g Lilahagyma (kb. 0,5 db)
400 g Burgonya gnocchi
200 g koktélparadicsom
200 g Nyers, hámozott garnélarák
60 g Olvasztott vaj
2 szegf. Fokhagyma
1 citromhéj Reszelt citromhéj
1 kan. Citromlé
25 g Apróra vágott petrezselyem
Só, bors
60 g Reszelt parmezán
Tartozékok
Sütőlemez XL Sütőlemez
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg és magozza ki, majd kockázza fel a paprikát. Vágja apróra a lilahagymát.
Lépés 2 /5
Öntse a gnocchit a tepsitartozékba, adja hozzá a paprikát, a hagymát, a koktélparadicsomot és a garnélát.
Lépés 3 /5
Keverje össze az olvasztott vajat a zúzott fokhagymagerezdekkel, a citromhéjjal, citromlével és az apróra vágott petrezselyemmel. Sózza, borsozza, és öntse a keveréket a tepsitartozékba. Keverje össze.
Lépés 4 /5
Bekapcsolás előtt helyezze a tepsitartozékot az OptiGrillbe. Csukja le a grillsütőt és kapcsolja be. Az eszköz automatikusan Kézi üzemmódra áll. Válassza ki a narancssárga sütőfokozatot az M betű megnyomásával, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, süsse 10 percig.
Lépés 5 /5
Keverje meg, szórja meg reszelt parmezánnal, majd csukja le a grillt és süsse további 5 percig. Azonnal tálalja.