Ropogós garnélarák
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
3 tojás
Só, bors
90 g búzaliszt
3 kan. currypor
90 g kukoricaliszt
380 g hámozott garnélarák
1 kan. olaj
Tartozékok
Beépített öntött grill lap
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a zsemlemorzsás bevonat hozzávalóit: verje fel a tojást egy csipet sóval és borssal egy tálban. Tegye a búzalisztet és a curryport egy másik tálba, a kukoricalisztet pedig egy harmadikba.
Lépés 2 /4
Mártsa a garnélarákokat az egyes tálakba a következő sorrendben: először a curryporba és a lisztbe, majd a tojásba, végül a kukoricalisztbe. Rázza le a felesleget a garnélarákokról, mielőtt tálat vált, nehogy elcseppenjen.
Lépés 3 /4
Helyezze a grilltálcát a tálba, majd tegye a panírozott garnélarákokat a készülék táljába, és locsolja meg olívaolajjal.
Lépés 4 /4
Digitális változat: Süsse FISH sütési módban 170 °C-on 5 percig. Forgassa meg a rákokat, és süsse további 5 percig. 2 az 1-ben mechanikus változat: Süsse 170 °C-on 5 percig, majd forgassa meg a garnélarákokat, és süsse további 5 percig.