Rókagombás rizottó
- Teljes idő 16 perc
- 10 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
100 g Arborio rizs rizottónak
30 g Mogyoróhagyma, finomra aprítva
2 kan. Olívaolaj
200 ml Víz
30 ml Fehérbor
100 g Rókagomba, felezve
1 kan. Mascarpone
1 kan. Reszelt parmezán
0.5 kan. Petrezselyem, aprítva
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa fel a mogyoróhagymát.
Lépés 3 /8
Aprítsa fel a petrezselymet.
Lépés 4 /8
Töltse az olaj felét az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a rókagombát. Szedje ki. Öntse bele a maradék olajat, adja hozzá a rizst és a mogyoróhagymát. Keverje, amíg a rizs megpirul.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a vizet, fehérbort és a rókagombát. Fűszerezze.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 6 perc
Lépés 8 /8
Adja hozzá a mascarponét. Keverje meg. Szórja meg parmezánnal és petrezselyemmel.