Hajdinás-rókagombás rizottó
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
300 g Rókagomba
30 g Vaj
2 szegf. Fokhagyma
40 g Salotta hagyma
200 g Hántolt hajdnia
10 cl Fehérbor
70 cl Zöldség alaplé
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegyen vajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a fokhagymát és a rókagombát. Tegye félre. Pirítsa meg a salottát. Adja hozzá a hajdinát és keverje, amíg enyhén megpirul.
Lépés 4 /6
Öntse bele a fehérbort és az alaplevet.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a rókagombát és keverje össze. Tálalás előtt hagyja pihenni 5 percig.