Rántott garnéla kókusszal
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
4 személy
20 Közepes méretű nyers garnéla
50 g Zsemlemorzsa
50 g Kókuszpehely
1 Tojás
4 kan. Olívaolaj
2 Lime
0.5 kan. Só
1 kan. Füstölt fűszerpaprika
1 kan. Chilipor
1 kan. Fokhagymapor
Előkészítés
Lépés 1 /8
Tisztítsa meg és belezze ki a garnélát, a farkat rajta hagyhatja.
Lépés 2 /8
Reszelje le a citromhéját, majd facsarja ki belőle a levet. Egy tálba keverje össze az olívaolajat, a citromlevet és a citromhéjat, a sót, a fűszerpaprikát, a chiliport és a fokhagymaport.
Lépés 3 /8
Pácolja a garnélákat a keverékben 30 percig.
Lépés 4 /8
Keverje össze a zsemlemorzsát a kókuszreszelékkel. Egy kis tálban verje fel a tojást.
Lépés 5 /8
Csöpögtesse le a garnélákat, majd forgassa meg őket a felvert tojásban és a zsemlemorzsában.
Lépés 6 /8
Helyezze a sütőlapot az OptiGrillbe és állítsa az eszközt a Tenger gyümölcsei programra.
Lépés 7 /8
Miután az eszköz előmelegedett, tegye a garnélákat a sütőlapra, csukja be az OptiGrillt, és addig süsse, amíg a jelzőfény pirosra nem vált.
Lépés 8 /8
Tálalja forrón.