Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

*Japanese shrimp fritters

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 37 perc
  • Előkészítés
    25 perc
  • Főzés
    12 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 1 Tojás

  • 10 cl Víz

  • 70 g Sima fehér liszt

  • 35 g Kukoricaliszt

  • 1.5 kan. Sütőpor

  • 1 kan. Olívaolaj

  • Só, bors

  • 24 Nagy nyers garnélarák

  • 120 g Panko zsemlemorzsa

  • 150 g Majonéz

  • 18 g Sriracha szósz

  • 1 kan. Fokhagymapor

Előkészítés

Lépés 1 /6

Egy edényben keverje össze a tojássárgáját a vízzel. Adja hozzá a lisztet, a kukoricalisztet és a szódabikarbónát, és habarja össze. Tegye félre a hűtőszekrénybe.

  • 1 Tojás
  • 10cl Víz
  • 70g Sima fehér liszt
  • 35g Kukoricaliszt
  • 1.5kan. Sütőpor

Lépés 2 /6

Tisztítsa meg a garnélákat, a farkukat hagyja rajtuk.

  • 24 Nagy nyers garnélarák

Lépés 3 /6

Öntse a zsemlemorzsát, a sót és a borsot egy mély tálba. Mártsa a garnélarákokat a tempura tésztába, majd a zsemlemorzsába, és helyezze őket a tányérral felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.

  • 1 Tojás
  • 10cl Víz
  • 70g Sima fehér liszt
  • 35g Kukoricaliszt
  • 1.5kan. Sütőpor
  • 1kan. Olívaolaj
  • Só, bors
  • 24 Nagy nyers garnélarák
  • 120g Panko zsemlemorzsa

Lépés 4 /6

A sütés felénél forgassa meg a garnélarákokat, amíg egyenletes színt nem kapnak.

Lépés 5 /6

Közben készítse el a szószt. Keverje össze a majonézt, a sriracha szószt és a fokhagymát egy tálban.

  • 150g Majonéz
  • 18g Sriracha szósz
  • 1kan. Fokhagymapor

Lépés 6 /6

Amikor a garnélarákok megsültek, azonnal tálalja.

  • 1 Tojás
  • 10cl Víz
  • 70g Sima fehér liszt
  • 35g Kukoricaliszt
  • 1.5kan. Sütőpor
  • 1kan. Olívaolaj
  • Só, bors
  • 24 Nagy nyers garnélarák
  • 120g Panko zsemlemorzsa
  • 150g Majonéz
  • 18g Sriracha szósz
  • 1kan. Fokhagymapor