*Japanese shrimp fritters
- Teljes idő 37 perc
- 25 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (10)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY5568E0 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3az1-ben FW201815 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben XXL EY801D15 Rozsdamentes/Fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
1 Tojás
10 cl Víz
70 g Sima fehér liszt
35 g Kukoricaliszt
1.5 kan. Sütőpor
1 kan. Olívaolaj
Só, bors
24 Nagy nyers garnélarák
120 g Panko zsemlemorzsa
150 g Majonéz
18 g Sriracha szósz
1 kan. Fokhagymapor
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy edényben keverje össze a tojássárgáját a vízzel. Adja hozzá a lisztet, a kukoricalisztet és a szódabikarbónát, és habarja össze. Tegye félre a hűtőszekrénybe.
Lépés 2 /6
Tisztítsa meg a garnélákat, a farkukat hagyja rajtuk.
Lépés 3 /6
Öntse a zsemlemorzsát, a sót és a borsot egy mély tálba. Mártsa a garnélarákokat a tempura tésztába, majd a zsemlemorzsába, és helyezze őket a tányérral felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
A sütés felénél forgassa meg a garnélarákokat, amíg egyenletes színt nem kapnak.
Lépés 5 /6
Közben készítse el a szószt. Keverje össze a majonézt, a sriracha szószt és a fokhagymát egy tálban.
Lépés 6 /6
Amikor a garnélarákok megsültek, azonnal tálalja.