Paradicsom- és tofunyársak balzsamecettel
- Teljes idő 23 perc
- 15 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
450 g extra kemény tofu, szűrt, 2,5 cm-es kockákra vágva
125 g aszalt paradicsomos pesto
75 ml balzsamecet
4 kan. apróra vágott bazsalikomlevelek
só és bors
1 cukkini, 1 cm-es szeletekre vágva
1 kis sárga paprika, kis kockákra vágva
200 g koktélparadicsomok
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze a pestót, az ecetet, a bazsalikomot, a sót és a borsot egy nagy tálban. Adja hozzá a tofut, a cukkinit, a paprikát és a paradicsomot. Keverje addig, amíg minden jól el nem keveredik.
Lépés 2 /4
Felváltva húzzon fel tofu- és zöldségdarabokat a 20 cm hosszú fanyársakra.
Lépés 3 /4
- Kapcsolja be a grillsütőt. - Válassza ki a megfelelő programot, majd nyomja meg az OK gombot. Majd kezdje el a receptet: Miután az eszköz előmelegedett, tegye a nyársakat a grillre és csukja le a fedőt. Grillezze 6-8 percig, többször forgassa meg őket, amíg puhák és ropogósak nem lesznek.
Lépés 4 /4
Kenje be a nyársakat a maradék páccal és tálalja.