Nápolyi töltött paprika
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
600 g Piros paprikák (kb. 2 nagy)
2 kan. Olívaolaj
Só, bors
150 g koktélparadicsom
200 g Bivalymozzarella
1 kan. Leszűrt kapribogyók
2 kan. Aprított bazsalikomlevelek
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kapcsolja be az OptiGrillt. Válassza ki a Paprika programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 2 /5
Mossa meg a paprikákat, negyedelje és magozza ki őket, de hagyja rajtuk a zöld szárat. Kenje be őket az olívaolaj felével és ízesítse sóval és borssal.
Lépés 3 /5
Miután az eszköz előmelegedett, tegye a paprikát a grillre, majd csukja le.
Lépés 4 /5
Süsse őket addig, amíg a jelzőfény narancssárgára nem vált. Tegye át a paprikákat egy tányérra, és hagyja őket kihűlni.
Lépés 5 /5
Mossa meg a koktélparadicsomokat és negyedelje el őket. Vágja a bivalymozzarellát apró darabokra. Keverje össze a kapribogyókkal, az aprított bazsalikommal, a megmaradt olívaolajjal, sóval és borssal. Öntse le a paprikákat ezzel a keverékkel és tálalja őket.