Mustáros sült marhahús
- Teljes idő 26 perc
- 10 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
600 g Vesepecsenye
150 ml Száraz fehérbor
1 kan. Mustár
100 g Hagyma
1 kan. Növényi olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a marahahúst és a hagymát.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a többi összetevőt, kivéve a mustárt.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a mustárt, fűszerezze és tálalja!