Mustárba mártott, grillezett kolbász
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
700 g Kolbász egy darabban
1 kan. Egész magos mustár
2 Tiszta méz
100 ml Sör
2 Kakukkfűszálak
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy serpenyőbe tegyen mézet, mustárt, kakukkfüvet és sört. Forralja fel. Főzés közben gyakran kevergesse, amíg a kolbász sül.
Lépés 2 /4
Ha chipolatát süt, tekerje ki a kolbászok közti bőrt, és finoman kezdje el nyomni a tölteléket, hogy egy darab, összeálló kolbászt kapjon. Tekerje fel újra a kolbászt, majd merőlegesen szúrjon bele két fanyársat, amelyek összetartják a kolbászt.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Kolbász programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután az eszköz előmelegedett, helyezze rá a kolbászt és csukja le. Süsse, amíg a sütési fokozat el nem éri a piros színt.
Lépés 4 /4
Tegye a kolbászt egy tányérra és öntse le a mustáros szósszal.