Mexikói stílusú kukorica
- Teljes idő 22 perc
- 10 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
8 Vákuumcsomagolt kukoricacsövek
2 kan. Repceolaj
Só, bors
4 Lime
60 g Majonéz
60 g Tejföl
2 kan. Fokhagyma por
2 kan. Hagymapor
15 g Koriander
150 g Morzsolt feta
Füstölt paprika
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /7
Helyezze be a grilltálcát a készülékbe, és állítsa a GRILL programot 200 °C-ra, hogy 10 percig előmelegedjen.
Lépés 2 /7
A kukoricacsöveket kenje meg repceolajjal, és ízesítse sóval és borssal.
Lépés 3 /7
Az előmelegítés után tegye a kukoricacsöveket a sütőtálba, és állítsa a GRILL programot 200 °C-ra 6 percre.
Lépés 4 /7
Facsarja a citromlevet egy tálba, és keverje össze a majonézzel, a tejföllel, a fokhagymával és a hagymaporral.
Lépés 5 /7
A 6 perc letelte után fordítsa meg a kukoricát, és süsse további 6 percig.
Lépés 6 /7
Ha a program befejeződött, vegye ki a kukoricacsöveket - vigyázzon, hogy ne égesse meg magát - és kenje meg őket a mártással.
Lépés 7 /7
Tegye őket egy tányérra, és szórja meg korianderrel, morzsolt fetával és füstölt paprikával.