Marhatallérok gyors Béarnaise mártással
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 5 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
2 személy
A Béarnaise mártáshoz:
4 tárkony
2 Petrezselyem
3 db tojássárgája (közepes)
50 ml fehérbor
150 g olvasztott és sózatlan vaj, meleg
só
Cayenne-bors
0.5 db biocitrom
A filéhez:
4 g marhatallér, 120 g
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Az OptiGrillen válassza ki a Steak programot, és melegítse elő az eszközt a boost funkcióval. A mártáshoz mossa meg a tárkonyt és a turbolyát, rázza le őket, tépkedje le és aprítsa fel a leveleket. A citromot mossa meg forró vízben, szárítsa meg, majd facsarja ki a levét.
Lépés 2 /3
Keverje össze a tojássárgáját a fehérborral forró vizes vízfürdő felett, amíg a keverék krémes állagot nem vesz fel. Vegye le a vízfürdőt és a tálat a tűzről, és kevergetés közben lassan öntsön hozzá olvasztott vajat. Keverje hozzá a tárkonyt és a turbolyát, majd ízesítse sóval, Cayenne-borssal és citromlével.
Lépés 3 /3
Sózza meg a marhatallérokat, tegye az OptiGrillre, majd ízlés szerint grillezze meg. Miután meggrillezte, borsozza meg a húst és tálalja Béarnaise mártással.