Marhapörkölt
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Marhalábszár
40 g Zsír
150 g Hagyma
2 db Babérlevél
2 kan. Pirospaprika
2 kan. Paradicsompüré
4 db Fokhagyma
0.5 db Burgonya
0.5 kan. Kömény
300 ml Víz
1 csip. Só, fekete bors
2 db Szegfűbors
1 csip. Majoranna
0.5 db Csilipaprika
Előkészítés
Lépés 1 /6
Előkészítjük a hozzávalókat: a húst nagy darabokra vágjuk és összekeverjük a paprikával, a hagymát finomra vágjuk. Aprítsuk fel a fokhagymát, és keverjük el majoránnával, sóval és borssal.
Lépés 2 /6
Olvasszuk fel a zsiradékot. Adjuk hozzá a hagymát, a babérlevelet, a szegfűborsot és a köményt, pirítsuk meg kissé.
Lépés 3 /6
Adjuk hozzá a húst a paprikával, a chillipaprikával, a sóval és a borssal együtt, és pirítsuk tovább a keveréket. Adjuk hozzá a pürét, és főzzük meg.
Lépés 4 /6
Öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a reszelt burgonyát.
Lépés 5 /6
Főzzük 30 percig.
Lépés 6 /6
Fűszerezzük a levest a reszelt fokhagymás keverékkel. Kenyérrel tálaljuk.