Misos marhapörkölt
- Teljes idő 1 óra 15 perc
- 20 perc
Előkészítés - 55 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Összetevők
6 személy
1.5 kg Pörköltnek való marhahús (lapocka, lábszár, dagadó, tarja)
900 ml Miso leves
3 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
30 g Friss gyömbér hámozva, vékonyra szeletelve
800 g Babcsíra (vagy szeletelt pak choi)
3 Citromnád
1.2 kg Főtt rizstészta
3 kan. Friss koriander, megmosva, aprítva
3 kan. Friss menta, megmosva, finomra aprítva
3 kan. Növényi olaj
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Hámozza meg és szeletelje vékonyra a hagymát.
Lépés 3 /8
Mossa meg és aprítsa finomra a friss mentát.
Lépés 4 /8
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Melegítse fel az olajat. Adja hozzá a babcsírát. Párolja össze. Szedje ki a húst.
Lépés 6 /8
A zöldfűszerek és a nokedli kivételével tegye az összes hozzávalót az edénybe.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 55 perc
Lépés 8 /8
Adja hozzá a nokedlit, a zöldfűszereket és a babcsírát. Várjon 5 percet. Tálalja.