Szegfűborsos marhapörkölt
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Marhapofa, csíkokra vágva
220 g Fagyasztott zöldborsó
1 Répa, hámozva, nagyobb darabokban
0.5 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
1 kan. Paradicsompüré
250 g Paradicsom, megmosva, feldarabolva
0.5 kan. Szegfűbors
1 kan. Növényi olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
Adja hozzá a hagymát. Párolja üvegesre. Adja hozzá a pürét. Keverje meg. Főzze 1 percig.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a többi alapanyagot és 100 ml vizet. Sózza, borsozza.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 25 perc
Lépés 6 /6
Tálalja.