Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Lencse és köles egytálétel

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 23 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    8 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 150 g Köles

  • 150 g vöröslencse

  • 1 rúd A cukkinit megmossuk és karikákra vágjuk

  • 2 rúd Sárgarépa(k), meghámozva és karikákra vágva

  • 4 Újhagyma, apróra vágva

  • 70 cl Növényi állomány

  • 2 kan. Olívaolaj

  • 2 Nagy csipet(ek) őrölt szerecsendió

  • 1 kan. Őrölt fahéj

  • 1 kan. Őrölt gyömbér

Előkészítés

Lépés 1 /4

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 150g Köles
  • 150g vöröslencse
  • 1rúd A cukkinit megmossuk és karikákra vágjuk
  • 2rúd Sárgarépa(k), meghámozva és karikákra vágva
  • 4 Újhagyma, apróra vágva
  • 70cl Növényi állomány
  • 2kan. Olívaolaj
  • 2 Nagy csipet(ek) őrölt szerecsendió
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 1kan. Őrölt gyömbér

Lépés 2 /4

Tegye a hozzávalókat a főzőedénybe.

  • 150g Köles
  • 150g vöröslencse
  • 1rúd A cukkinit megmossuk és karikákra vágjuk
  • 2rúd Sárgarépa(k), meghámozva és karikákra vágva
  • 4 Újhagyma, apróra vágva
  • 70cl Növényi állomány
  • 2kan. Olívaolaj
  • 2 Nagy csipet(ek) őrölt szerecsendió
  • 1kan. Őrölt fahéj
  • 1kan. Őrölt gyömbér

Lépés 3 /4

Nyomás alatti főzés

Lépés 4 /4

Keverje össze, és tálalja.