Lazacfilé rukkolás pestóval
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 db lazacfilék
1 rukkola
50 g parmezán
1 kan. fenyőmagok
1 db fokhagymagerezd
só
bors
olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /4
Mossa meg a lazacfilét és törölje szárazra. Ezután vékonyan kenje meg olívaolajjal.
Lépés 2 /4
Pirítsa meg kicsit a fenyőmagokat olaj nélkül a serpenyőben.
Lépés 3 /4
Mossa meg és szárítsa meg a rukkolát és egy turmixban dolgozza össze a parmezánnal, a fokhagymával, a fenyőmagokkal és egy kis sóval és borssal. Fokozatosan öntsön hozzá olívaolajat, amíg krémes állagú nem lesz.
Lépés 4 /4
Grillezze a lazacfiléket a Halak programmal és ízesítse őket sóval és borssal. Tálalja a rukkolás pestóval.