Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Kolbászos ragu

ratings.0

- /5 -

  • Teljes idő 12 perc
  • Előkészítés
    8 perc
  • Főzés
    4 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 300 g Kolbász szeletelve

  • 5 g Aprított gyömbér

  • 1 kan. Olívaolaj

  • 1 db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

  • 200 g Darabolt paradicsom

  • 0.5 kan. Őrölt Cayenne bors

  • 1 szál /sz. Kakukkfű ágak

  • 0.5 kan. Kurkuma

  • 10 cl Víz

Előkészítés

Lépés 1 /7

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 300g Kolbász szeletelve
  • 5g Aprított gyömbér
  • 1kan. Olívaolaj
  • 1db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
  • 200g Darabolt paradicsom
  • 0.5kan. Őrölt Cayenne bors
  • 1szál /sz. Kakukkfű ágak
  • 0.5kan. Kurkuma
  • 10cl Víz

Lépés 2 /7

Aprítsa finomra a hagymát.

  • 1db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

Lépés 3 /7

Töltsön olajat az edénybe.

  • 1kan. Olívaolaj

Lépés 4 /7

Pár percig pirítsa a hagymát.

  • 1db Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve

Lépés 5 /7

Adja hozzá a kolbászt, gyömbért, a paradicsomot a kakukkfűvel, kurkumával és cayenne borssal, majd a vizet.

  • 300g Kolbász szeletelve
  • 5g Aprított gyömbér
  • 200g Darabolt paradicsom
  • 0.5kan. Őrölt Cayenne bors
  • 1szál /sz. Kakukkfű ágak
  • 0.5kan. Kurkuma
  • 10cl Víz

Lépés 6 /7

Főzési idő: 4 perc

Lépés 7 /7

Tálalja a kolbászos ragut rizzsel.