Kolbászos ragu
- Teljes idő 12 perc
- 8 perc
Előkészítés - 4 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Kolbász szeletelve
5 g Aprított gyömbér
1 kan. Olívaolaj
1 Hagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
200 g Darabolt paradicsom
0.5 kan. Őrölt Cayenne bors
1 Kakukkfű ágak
0.5 kan. Kurkuma
10 cl Víz
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 3 /7
Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /7
Pár percig pirítsa a hagymát.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a kolbászt, gyömbért, a paradicsomot a kakukkfűvel, kurkumával és chilivel, majd a vizet.
Lépés 6 /7
Főzési idő: 4 perc
Lépés 7 /7
Tálalja a kolbászos rougail-t rizzsel.