Kolbászos-zöldséges ragu
- Teljes idő 50 perc
- 15 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
100 g Kelbimbó
200 g Újkrumpli
100 g Zöldbab, félbevágva
100 g Spárga
1 Sárga paprika (70 g)
1 Zöldpaprika (70 g)
400 g Füstölt kolbász
4 szegf. Fokhagyma
1 kan. Szárított oregánó
Só, bors
20 cl Olívaolaj
Petrezselyem
Előkészítés
Lépés 1 /5
A zöldségeket hámozás nélkül mossa meg és szárítsa meg. Ha szükséges, vágja félbe a kelbimbót. Vágja a burgonyát a hosszú oldal mentén negyedekre. Vágja félbe a zöldbabot. Vágja a spárgát 2-3 darabra. Vágja csíkokra a paprikát. Vágja a kolbászokat fél centiméter vastag darabokra.
Lépés 2 /5
Helyezze az összes zöldséget és kolbászdarabot a tepsire. Adja hozzá a hámozatlan fokhagymagerezdeket és az oregánót. Ízesítse sóval és borssal. Adja hozzá az olívaolajat, és forgassa össze, hogy az olaj és a fűszerek egyenletesen eloszoljanak.
Lépés 3 /5
Tegye a tepsit a sütő középső pozíciójába.
Lépés 4 /5
Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki a BAKE beállítást 190°C-on, és állítsa be a sütési időt 35 percre. Nyomja meg a START gombot.
Lépés 5 /5
A főzés során fakanállal időnként keverje meg a zöldségeket. Amint kiveszi a sütőből, szórja meg petrezselyemmel.