Kókuszkrém és csemegekukorica leves
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
2 Főtt kukorica, kis darabokra vágva
300 g Hámozott, felkockázott krumplipüréhez való burgonya
4 Csirkecomb (bőr nélkül)
60 cl Zöldség- vagy csirkealaplé
2 Újhagyma (egy kis zöld résszel)
2 szegf. Fokhagyma, hámozva, apróra vágva, csíra nélkül
2 Babérlevél
2 kan. Friss koriander, mosva, aprítva
10 cl Kókusztej
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Kockázza fel a burgonyát.
Lépés 3 /5
Tegyen minden hozzávalót az edénybe a koriander kivételével.
Lépés 4 /5
Főzze kuktában.
Lépés 5 /5
Filézze ki a csirkecombokat. Adja hozzá a kókusztejet. Keverje össze, törje össze a burgonyát.