Grillezett sertésoldalas barbecue-szósszal
- Teljes idő 1 óra 10 perc
- 20 perc
Előkészítés - 50 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (20)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Rozsdamentes acél Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Sötét szürke EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz 11 literes Ismerje meg a teljes választékot Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
4 kan. Barna cukor
1 kan. Fűszerpaprika
2 kan. Cayenne-bors
2 kan. Csilipor
2 kan. Hagymapor
1 kan. Mustármag
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Szárított oregánó
500 g Sertésoldalas
2 kan. Barbecue-szósz
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy edényben keverje össze a barna cukrot, a fűszerpaprikát, a Cayenne-borsot, a csiliport, a hagymaport, a mustármagokat, a fokhagymaport és az oregánót. Adjon hozzá sót és borsot. Vágja fel a sertésoldalast, ha szükséges, hogy beférjen a készülékbe. Kenje be a húst a fűszerkeverékkel. Helyezze a húst a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 2 /6
A sütés felénél fordítsa meg a húst.
Lépés 3 /6
Amikor még öt perc van hátra a sütésből, egy ecset segítségével óvatosan kenje a húsra a barbecue-szósz felét, hogy az ízekbe burkolja a húst.
Lépés 4 /6
Ellenőrizze a hús átsült állapotát, és ha szükséges, süsse hosszabb ideig, hogy elérje a kívánt átsült állapotot.
Lépés 5 /6
Sütés után várjon öt percet, mielőtt felvágja a húst, hogy az pihenni tudjon.
Lépés 6 /6
Tálalja a húst friss salátával és ropogós édesburgonya-hasábbal, és kínálja hozzá a maradék barbecue-szószt.