Grillezett lazac mangósalátával
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db lazac
1 db mangó
0.5 db lilahagyma
0.5 db piros paprika
1 koriander
0.5 db zöld chilipaprika
2 db citromok
1 kan. fokhagymapor
só
bors
Növényi olaj
Előkészítés
Lépés 1 /4
Hámozza meg a mangót és vágja apró kockákra. Vágja a paprikát egyenlő nagyságú kockákra, majd vágja apróra a hagymát, a zöld chilit és a korianderleveleket. Keverjen mindent össze egy citrom levével. Ízesítse sóval és borssal és tegye félre későbbre.
Lépés 2 /4
Keverje össze a fokhagymaport fél teáskanál sóval és borssal. Szórja meg a lazacfiléket a keverékkel, és löttyentsen rájuk egy kis olajat.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Halak programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a lazacot és csukja le. Grillezze addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a „közepesen átsült” felirat vagy a jelzőfény narancssárgára nem vált.
Lépés 4 /4
Tegye mindegyik lazacfilét külön tányérokra, hintse meg a másik lime levével és tálalja a mangósalátával.