Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Grillezett barack juharsziruppal és mandulás morzsatésztával

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 25 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    10 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 6 Kemény, de érett nektarinok

  • 1.5 kan. Juharszirup

  • 1.5 kan. Olívaolaj

  • 75 g Liszt

  • 75 g Darált mandula

  • 75 g Cukor

  • 2 csip. Sütőpor

  • 2 csip.

  • 1 kan. Vaníliapor

  • 75 g Olvasztott vaj

Tartozékok

  • Sütőlemez XL
    Sütőlemez XL
  • Sütőlemez
    Sütőlemez

Előkészítés

Lépés 1 /4

Mossa meg, vágja félbe a nektarinokat és távolítsa el a magot. Keverje össze a juharszirupot az olívaolajjal.

  • 6 Kemény, de érett nektarinok
  • 1.5kan. Juharszirup
  • 1.5kan. Olívaolaj

Lépés 2 /4

Egy tálban keverje össze a lisztet, a mandulaport, a cukrot, a sütőport, a sót és a vaníliaport. Adja hozzá a megolvasztott vajat és keverje össze. Nagy adagokban tegye a keveréket a tepsitartozékba.

  • 75g Liszt
  • 75g Darált mandula
  • 75g Cukor
  • 2csip. Sütőpor
  • 2csip. Só
  • 1kan. Vaníliapor
  • 75g Olvasztott vaj

Lépés 3 /4

Állítsa a grillsütőt Komplett fogás üzemmódra, majd tegye bele a tepsitartozékot. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Miután az eszköz előmelegedett, kenje be a nektarinok oldalát a juharszirupos-olajos keverékkel, majd helyezze őket a grill-lapra a vágott felükkel. Süsse 5 percig, óvatosan fordítsa meg őket, majd süsse további 5 percig a bőrös oldalukon. Amíg a nektarinok sülnek, keverje meg kétszer a morzsadarabokat, hogy mindenhol megbarnuljanak.

  • Sütőlemez XL

Lépés 4 /4

Rendezze a nektarinokat egy tányérra, szórja meg őket a morzsatésztával és tálalja.