Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Gránátalmaszószban pácolt sertésnyársak

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 12 óra 40 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    20 perc
  • Hűtés
    12 óra

Összetevők

6 személy

  • 1.2 kg Grillezni való sertéshús (pl. sertésszelet)

  • 250 g Vöröshagyma (2 közepes)

  • 4.5 kan. Khmeli-suneli

  • 75 cl Gránátalmalé

Előkészítés

Lépés 1 /4

Vágja a húst körülbelül 4x3x3 cm-es négyszögekre. Hámozza meg a hagymát és szeletelje fel. Tegye a húst és a hagymakarikákat egy nagy tálba. Adja hozzá a khmeli-sunelit, a sót és a gránátalmalevet. Keverje össze, fedje le egy tányérral és tegye be a hűtőbe pácolódni legalább 1 éjszakára, de ideálisan 1-2 napra.

  • 1.2kg Grillezni való sertéshús (pl. sertésszelet)
  • 250g Vöröshagyma (2 közepes)
  • 4.5kan. Khmeli-suneli
  • 75cl Gránátalmalé

Lépés 2 /4

Csepegtesse le a hagymát és a húst, majd felváltva húzza fel őket a nyársakra.

Lépés 3 /4

Állítsa az OptiGrillt BBQ állásba. Az oldalsó hőmérséklet-szabályzót állítsa 4-es pozícióba. Miután az eszköz előmelegedett, tegye a nyársakat a grill-lapokra, és süsse őket 20 percig gyakori időközönként megforgatva őket, hogy minden oldaluk megsüljön.

Lépés 4 /4

Tálalja.