Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Gránátalmás csirke dióval

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 35 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    15 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 2 Csirkelábak

  • 75 g Hámozott dió

  • 3 kan. Gránátalma melasz

  • 0.5 Hagyma

  • 150 ml Csirke alaplé (vagy víz)

  • 0.33 kan. Vegyesfűszer

  • 1 kan. Növényi olaj

  • 2 kan. Gránátalmamagok

  • Só, bors

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 2 Csirkelábak
  • 75g Hámozott dió
  • 3kan. Gránátalma melasz
  • 0.5 Hagyma
  • 150ml Csirke alaplé (vagy víz)
  • 0.33kan. Vegyesfűszer
  • 1kan. Növényi olaj
  • 2kan. Gránátalmamagok
  • Só, bors

Lépés 2 /6

Öntse az olajat a főzőedénybe.

  • 1kan. Növényi olaj

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a csirkedarabokat. Vegye ki a húst. Adja hozzá a hagymát. Pirítsa meg őket. Adja hozzá a diókat, a melaszt, és az alaplevet.

  • 2 Csirkelábak
  • 75g Hámozott dió
  • 3kan. Gránátalma melasz
  • 0.5 Hagyma
  • 150ml Csirke alaplé (vagy víz)

Lépés 4 /6

Keverje össze. Adja hozzá a szegfűborsot, sózza, borsozza, majd adj ahozzá a csirkedarabokat.

  • 2 Csirkelábak
  • 0.33kan. Vegyesfűszer
  • Só, bors

Lépés 5 /6

Nyomás alatti főzés.

Lépés 6 /6

Adja hozzá a gránátalma magokat, és tálalja rizzsel, vagy búzadarával.

  • 2kan. Gránátalmamagok