Gránátalmás csirke dióval
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 Csirkelábak
75 g Hámozott dió
3 kan. Gránátalma melasz
0.5 Hagyma
150 ml Csirke alaplé (vagy víz)
0.33 kan. Vegyesfűszer
1 kan. Növényi olaj
2 kan. Gránátalmamagok
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a csirkedarabokat. Vegye ki a húst. Adja hozzá a hagymát. Pirítsa meg őket. Adja hozzá a diókat, a melaszt, és az alaplevet.
Lépés 4 /6
Keverje össze. Adja hozzá a szegfűborsot, sózza, borsozza, majd adj ahozzá a csirkedarabokat.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés.
Lépés 6 /6
Adja hozzá a gránátalma magokat, és tálalja rizzsel, vagy búzadarával.