Gluténmentes kenyér
- Teljes idő 50 perc
- 15 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
300 g Gluténmentes liszt
80 g Hajdinaliszt
1 kan. Porcukor
6 g só
1 tasak Sütőpor (11g)
1 kan. Szódabikarbóna
350 g Víz
Tartozékok
Extra Crisp
Előkészítés
Lépés 1 /5
Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedő szükséges. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Tegye az összes hozzávalót a dagasztókarral felszerelt robotgép keverőtáljába. Dagassza 3 percig.
Lépés 3 /5
Tegye a tésztát lisztezett munkafelületre. Hagyja állni 5 percig. Formázzon a tésztából egy golyót. Tegye a tálba.
Lépés 4 /5
Kapcsolja ki a Cookeót, és tegye fel az Extra Crisp fedőt. Állítsa be a Kézi programot 200 °C-ra, 35 percre.
Lépés 5 /5
Vegye ki a formából, és hagyja kihűlni egy rácson.