Garnélarák és gyömbér gombóc
- Teljes idő 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
30 Gombócok
350 ml Víz
450 g Garnélarák, meghámozva és apróra vágva
350 ml Kókusztej
3 kan. Frissen reszelt gyömbér
3 szár. Citromfű, szeletekre vágva
30 g Friss koriander, apróra vágva
1 kan. Nuoc mam szósz
1 Lime (héj)
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Hámozza meg a garnélarákokat.
Lépés 3 /8
Reszelje le a gyömbért.
Lépés 4 /8
Aprítsa fel a koriandert.
Lépés 5 /8
Keverje össze a garnélarákot, a koriander felét, valamint a gyömbért és töltse meg a gombócokat. Tegye a maradék hozzávalókat a főzőedénybe.
Lépés 6 /8
Adja hozzá az enyhén lezárt raviolit tizesével, főzze őket 2 percig, majd távolítsa el. Kezdje előről, ha szükséges. Adjon hozzá folyadékot, ha alacsony a szintje.
Lépés 7 /8
Tegye vissza az összes előfőzött gombócot az alaplébe.
Lépés 8 /8
Tálalja a gombócokat egy kis alaplével, valamint szórja meg őket lime héjjal.