Görög stílusú csirkenyárs
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db Csirkemellfilé
2 kan. olívaolaj
0.5 db citrom
1 kan. oregánó
1 kan. fűszerpaprika
3 szegf. fokhagymagerezd
só
bors
tzatziki
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze az olívaolajat egy tálban egy fél citrom levével és héjával, a hámozott és felaprított fokhagymával, az oregánóval, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal. Adja hozzá a nagy darabokra szelt csirkét és forgassa bele a keverékbe, hogy a fűszerek mindenhol befedjék a húsdarabokat.
Lépés 2 /4
Húzza fel a csirkefalatokat a fanyársakra.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Baromfi programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a csirkenyársakat és csukja le. Süsse a csirkenyársakat ízlés szerinti ideig.
Lépés 4 /4
Tálalja a nyársakat tzatzikivel.