Express bolognai lasagne
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
2 Hagyma
4 kan. Olíva olaj
500 g Darált marhahús
500 g Zúzott paradicsom bazsalikommal
2 kan. Olasz fűszerek
9 Lasagne tányérok
50 cl Béchamel mártás
100 g Reszelt sajt
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /13
Készítsük elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /13
Vágjuk apróra a hagymát.
Lépés 3 /13
Öntsünk olajat a serpenyőbe.
Lépés 4 /13
Süssük 5 percig a darált marhahúst és a hagymát.
Lépés 5 /13
Adjuk hozzá a paradicsompürét, az olasz fűszereket, sót és borsot. Jól keverjük át.
Lépés 6 /13
Tegyük fel a nyomástartó fedelet.
Lépés 7 /13
Főzés magas nyomáson.
Lépés 8 /13
Váltogassuk a lasagnalapokat, a húst és a béchamel mártást.
Lépés 9 /13
Befejezésül lasagne lapokkal és béchamel mártással díszítjük.
Lépés 10 /13
Adjunk hozzá reszelt sajtot.
Lépés 11 /13
Vegyük le a nyomástartó fedelet.
Lépés 12 /13
Kézi forrólevegős sütési mód.
Lépés 13 /13
Vegyük ki a lasagne-t az edényből, és tálalás előtt pihentessük 5 percig.