Csokoládés crème brûlée
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
90 g Főzőcsokoládé, 50%-os kakaótartalommal
210 ml Habtejszín
180 ml Tej
6 db Tojássárgája
30 g Demerara cukor
9 kan. Barna cukor
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Egy tálban keverje össze a cukrot és a tojássárgáját. Olvassza fel a csokoládét (egy lábasban vagy a mikrohullámú sütőben), és adja hozzá a tejszínt és a tejet.
Lépés 3 /5
Elegyítse a két keveréket. Ossza szét az üvegpoharakban. Tegye rájuk a fedőket. Tegye az edénybe 200 ml vízzel.
Lépés 4 /5
Főzési idő: 10 perc
Lépés 5 /5
Hűtse 12 órán át. Szórja meg demerara cukorral, és karamellizálja szakácsfáklyával.