Csirkefilé szalonnával és zöldségekkel, vörös pesztóval
- Teljes idő 1 óra 25 perc
- 25 percElőkészítés 
- 1 óraFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
6 személy
- 3 Csirkemell 
- Só, bors 
- 3 kan. Fromage frais fűszernövényekkel 
- 12 szelet Bacon 
- 1.5 kg Fagyasztott zöldségkeverék 
- Só, bors 
- 3 kan. Olívaolaj 
- 6 kan. Vörös peszto 
Előkészítés
Lépés 1 /6
Fektesse a csirkemellet a vágódeszkára. Egy kis, éles késsel vágja félbe, hogy rés keletkezzen rajta, és nyissa ki mint egy zsebet. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 2 /6
Tegye a tetejére a krémsajtot. Zárja le és tekerje be az összes csirkemellet 4 szelet szalonnával. Tegye félre.
Lépés 3 /6
Egy tálban keverje össze a zöldségeket az olajjal, a vörös pestóval és a fűszerekkel. Helyezze a tálba. Kezdje el a főzést.
Lépés 4 /6
10 perc főzés után keverje össze a zöldségeket, és tegye rá a csirkemellet. Folytassa a főzést.
Lépés 5 /6
10 perccel a sütési idő vége előtt fordítsa meg a csirkemelleket, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 6 /6
Tegye át egy tányérra, és azonnal tálalja.

