Cézár stílusú mini burgonyák
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
750 g Parázsburgonya
600 g Csirkemellfilé
150 g Majonéz
3 kan. Mustár
3 kan. Worcestershire szósz
75 g Pirított kenyérkocka
3 kan. Földimogyoró
75 g Reszelt parmezán
18 levél Római saláta
Olaj, só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Keverje össze a Worcestershire szószt, a mustárt és a majonézt egy salátástálban. Adjon hozzá parmenzán sajtot és római salátát. Tegye félre.
Lépés 3 /6
Melegítsen fel egy cseppnyi olajat. Süsse meg a csirkét. Tegye félre és helyezze közvetlenül a salátára. Öntsön 2 dl vizet az edénybe.
Lépés 4 /6
Ízesítse a burgonyát sóval és borssal. Tegye a pároló kosárba, a kosarat pedig az edénybe.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Tegye a tálba a burgonyát. Keverje össze és díszítse mogyoróval.