Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Burgonya és kolbász

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 27 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    7 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 400 g Kemény húsú burgonya, hámozva, feldarabolva

  • 3 Mini kolbász, harmadolva

  • 1 Merguez kolbász (vagy több minikolbász), harmadolva

  • 3 Szardellafilé olajban, aprítva

  • 1 kan. Kapribogyó, aprítva (vagy apró savanyú uborka)

  • 150 ml Marhahús-alaplé

  • 1 kan. Kukoricaliszt egy kevés alaplével elkeverve

  • 50 ml Főzőtejszín

  • 1 kan. Reszelt parmezán

  • 1 kan. Olaj

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

Lépés 2 /6

Tegye a kolbászokat az edénybe.

Lépés 3 /6

Pirítsa meg a kolbászt.

Lépés 4 /6

Adja hozzá az alaplé/kukoricaliszt keveréket, a tejszínt, a kapribogyót és a szardellát. Alaposan keverje össze. Tegye bele a burgonyát.

Lépés 5 /6

Főzési idő: 7 perc

Lépés 6 /6

Reszeljen rá parmezánt. Tálalja.