Burgonya és kolbász
- Teljes idő 27 perc
- 20 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
400 g Kemény húsú burgonya, hámozva, feldarabolva
3 darab Mini kolbász, harmadolva
1 szál /sz. Merguez kolbász (vagy több minikolbász), harmadolva
3 darab Szardellafilé olajban, aprítva
1 kan. Kapribogyó, aprítva (vagy apró savanyú uborka)
150 ml Marhahús-alaplé
1 kan. Kukoricaliszt egy kevés alaplével elkeverve
50 ml Főzőtejszín
1 kan. Reszelt parmezán
1 kan. Olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegye a kolbászokat az edénybe.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a kolbászt.
Lépés 4 /6
Adja hozzá az alaplé/kukoricaliszt keveréket, a tejszínt, a kapribogyót és a szardellát. Alaposan keverje össze. Tegye bele a burgonyát.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 7 perc
Lépés 6 /6
Reszeljen rá parmezánt. Tálalja.