Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Borjútekercs spenóttal töltve

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 1 óra 2 perc
  • Előkészítés
    30 perc
  • Főzés
    32 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

6 személy

  • 2 Kis borjúfilé (280 g)

  • 8 Pancetta

  • 3 kan. Evőkanál olaj

  • 10 g Vaj

  • 2 Mogyoróhagyma

  • 3 Fokhagyma

  • 10 cl Fehérbor

  • 30 cl Zöldségalaplé

  • 150 g Spenótlevél

  • 50 g Parmezán

  • 40 g Zsemlemorzsa

  • 1 Fokhagyma

  • 4 kan. Olívaolaj

  • 0.5 Citrom

  • 0.5 kan. Oregánó

Tartozékok

  • Sütőlemez XL
    Sütőlemez XL

Előkészítés

Lépés 1 /5

A spenótleveleket egy fazék forrásban lévő sós vízben blansírozza 2 percig. Csöpögtesse le, és hűtse le egy tál jeges vízben. A spenótot nyomkodja ki erősen a kezei között, hogy eltávolítsa a felesleges vizet. Vágja fel a spenótot, és tegye egy nagy tálba.

Lépés 2 /5

Adja hozzá a parmezán sajtot, a zsemlemorzsát, az apróra vágott fokhagymát, az olívaolajat, a citromhéjat és az oreganót. Fűszerezze meg sóval és borssal. Fektesse a szeleteket laposan egymás mellé. Fedje be őket pancetta szeletekkel. Oszlassa el rajtuk egyenletesen a spenótos tölteléket. A szeleteket tekerje fel, hogy egy tekercset kapjon. Kösse össze a tekercset, hogy a sütés alatt egyben maradjon.

Lépés 3 /5

Indítás előtt helyezze be a sütő tartozékokat az OptiGrillbe. Zárja be a grillt, és kapcsolja be. Automatikusan kiválasztásra kerül a kézi program. Az M gombbal válassza ki a Piros színbeállítást, majd nyomja meg az OK gombot. Előmelegítés után adja hozzá az olívaolajat, a vajat, majd a zsemlét. Hagyja sülni 5 percig, időnként megforgatva, amíg megbarnul. Adja hozzá a sonkahagymát és a fokhagymát, és pirítsa 2 percig.

Lépés 4 /5

Öntse hozzá a fehérbort, és 5 percig forralja. Adja hozzá a zöldségalaplevet, és főzze 18 percig, időnként megforgatva a tekercset. A végére egy részben elforralt alaplevet kell kapnia.

Lépés 5 /5

Egy vágódeszkán távolítsa el a zsineget, és vágja fel a tekercset szeletekre. Tálalja az alaplével. Jó étvágyat!