Aszalt szilvás nyúl
- Teljes idő 27 perc
- 15 percElőkészítés 
- 12 percFőzés 
- 0 percHűtés 
Összetevők
4 személy
- 4 Nyúlcombok 
- 90 g Füstölt szalonnák 
- 90 g Hagyma 
- 3 Sárgarépa 
- 16 Aszalt szilva 
- 16 cl Vörösbor 
- 16 cl Víz 
- Só és bors 
- 2 kan. Olívaolaj 
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa fel a hagymákat.
Lépés 3 /7
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg a liszttel bevont nyúlcombokat a forró olajban.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a maradék hozzávalókat.
Lépés 6 /7
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /7
Tálalja búzadarával, vagy krumplipürével.

