Aszalt szilvás nyúl
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 Nyúlcombok
90 g Füstölt szalonnák
90 g Hagyma
3 Sárgarépa
16 Aszalt szilva
16 cl Vörösbor
16 cl Víz
Só és bors
2 kan. Olívaolaj
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Aprítsa fel a hagymákat.
Lépés 3 /7
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 4 /7
Pirítsa meg a liszttel bevont nyúlcombokat a forró olajban.
Lépés 5 /7
Adja hozzá a maradék hozzávalókat.
Lépés 6 /7
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /7
Tálalja búzadarával, vagy krumplipürével.