Áfonyás piskóta
- Teljes idő 33 perc
- 15 perc
Előkészítés - 18 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
60 g Nagyon lágy vaj
50 g Cukor
1.33 Tojás
75 g Átszitált liszt
2 g Sütőpor
35 g Áfonya, megmosva
Előkészítés
Lépés 1 /5
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Egy tálban keverje habosra a vajat a cukorral. Adja hozzá a tojásokat, majd a lisztet és a sütőport.
Lépés 3 /5
Ossza szét az üvegpoharakban, az áfonyával együtt. Fedje le őket, majd tegye az edénybe 200 ml vízzel.
Lépés 4 /5
Főzési idő: 18 perc
Lépés 5 /5
Hagyja hűlni, és fogyassza langyosan.