Wok serpenyők Tefal Ingenio Emotion 26 cm L8977774
Wok serpenyők Tefal Ingenio Emotion 26 cm L8977774
Wok serpenyők Tefal Ingenio Emotion 26 cm L8977774

Wok serpenyők Tefal Ingenio Emotion 26 cm L8977774

Ref.: L8977774

Értékesíti : Tefal Shop

Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • EGYSZERŰSÍTSE A FŐZÉST: Az edényeket biztonságosan a főzőlapról a sütőbe helyezheti, a maradékot pedig a hűtőben tárolhatja* a levehető fogantyúnak köszönhetően, amely kivételes praktikusságot biztosít a mindennapokban. Egyszerűsítse a főzést az Ingenio segítségével!
 • HELYTAKARÉKOSSÁG: Helytakarékos, egymásba rakható kialakításának köszönhetően az Ingenio edények gyakorlatilag elférnek a konyhaszekrényben és polcokon.
 • KÜLÖN BESZEREZHETŐ RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS FOGANTYÚ: A biztonságos és szabadalmaztatott levehető fogantyú akár 10 kg-ot is elbír** és 10 év garancia vonatkozik rá***
Fedezze fel az összes funkciót
 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

Sokoldalú edények egyetlen kattintásra

Az Ingenio intelligens edénykészlet a főzés leegyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, akár 10 év jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. Az Ingenio Emotion edénysorozat úgy lett megtervezve, hogy elegáns és modern formatervével fokozza a főzés örömét. A terméksorozathoz tartozó edények első osztályú rozsdamentes acélból készülnek, 5 év garanciával, erős, alumínium edényaljjal, amely ízletes és egyenletes főzést garantál. A titánból készült Pro**** tapadásmentes felület a rendkívüli tartósság és hosszú élettartam garanciája.

undefined

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK

*Ne tároljon savas ételeket. 

**Belső tesztek alapján.
*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.