SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm
SO RECYCLED G2710353 22 cm

SO RECYCLED G2710353 22 cm

Ref.: G2710353

Értékesíti : Tefal Shop

A serpenyőtest 100 %-ban újrahasznosított alumínium felhasználásával készült.

 • A SERPENYŐTEST 100 %-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT ALUMÍNIUM FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT: Rendkívül környezetkímélő ötvözet, amelynek az előállításához 90 %-al kevesebb energiára van szükség (az újrahasznosított alumínium gyártásánál az újonnan elkőállított alumínium gyártásához képest)
 • HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ TAPADÁSMENTES FELÜLET: A tapadásmentes felület akár kétszer hosszabb élettartama a standard Tefal felületekhez képest.
 • 100%-BAN BEVÁLT ÉS LETESZTELT BIZTONSÁGOS TAPADÁSMENTES FELÜLET: Biztonságos tapadásmentes felület PFOA-, ólom- és kadmium nélkül. Minden új terméksorozatnál szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A mérhető határértéken felül semmilyen anyagkibocsátás nem észlelhető.
Fedezze fel az összes funkciót
 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

SerpenyőSo Recycled: A serpenyőtest 100 %-ban újrahasznosított alumínium felhasználásával készült.

A Tefal úttörő a körforgásos gazdaság területén és mindig aktívan bekapcsolódott a környezet védelmébe. A So Recycled terméksorozat mindig egy lépéssel előbb jár: a serpenyők 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek. Az újrahasznosított alumínium gyártásánál 90 %-al kevesebb energiára van szükség az új alumíniumhoz képest.  És minden termék kompromisszumok nélküli minőségben és innovációkkal készül. A TITANIUM 2X kétszer tovább bírja a standard felületekhez képest és hosszantartó teljesítményt nyújt, továbbá könnyen tisztítható belső és külső tapadásmentes felülettel ellátott. A Thermo-Signal™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez és ízletes eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérséklet elérését, míg a Thermo-Fusion™ edényalj optimális hővezetést biztosít az egyenletes eredmények érdekében. Fedezze fel a nélkülözhetetlen serpenyőt:amely a hozzáadott olaj nélküli pirítás és főzés érdekében lett megtervezve, tehát kiváló tapadásmentes felületének köszönhetően egészséges ételkészítést és kiváló ízeket biztosít, kompromisszumok nélkül. Mivel mindannyian hozzájárulhatunk a bolygónk védelméhez, ne feledkezzünk meg a főzőedények újrahasznosításáról sem.  Mindent, amit a Tefalnál gyártunk, már több, mint 60 éve a legnagyobb gondossággal gyártjuk. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli, a környezetvédelem nagy fokú szem előtt tartásával. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakemberek kiváló szakmai ismereteinek a felhasználásával készülnek.

GYIK