Serpenyő Tefal Ingenio Emotion 28 cm L8970674
Serpenyő Tefal Ingenio Emotion 28 cm L8970674
Serpenyő Tefal Ingenio Emotion 28 cm L8970674

Serpenyő Tefal Ingenio Emotion 28 cm L8970674

Ref.: L8970674

Értékesíti : Tefal Shop

Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • EGYSZERŰSÍTSE A FŐZÉST: A főzőedényeket biztonságosan a főzőlapról a sütőbe helyezheti, a maradékot pedig a hűtőben tárolhatja* a levehető fogantyúnak köszönhetően, amely kivételes praktikusságot biztosít a mindennapokban. Egyszerűsítse a főzést az Ingenio segítségével!
 • HELYTAKARÉKOSSÁG: Helytakarékos, egymásra rakható kialakításának köszönhetően az Ingenio edények könnyedén elférnek a konyhaszekrényben és polcokon.
 • KÜLÖN BESZEREZHETŐ RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOS FOGANTYÚ: A biztonságos és szabadalmaztatott levehető fogantyú akár 10 kg-ot is elbír** és 10 év garancia vonatkozik rá***
Fedezze fel az összes funkciót
 • undefined

  Biztonságos fizetés

 • undefined

  Ingyenes szállítás 18 000 Ft feletti megrendelések esetén

 • undefined

  Ingyenes visszaküldés 30 napig

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

Sokoldalú edények egyetlen kattintásra

Az Ingenio intelligens edénykészlet a főzés leegyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, akár 10 év jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. Az Ingenio Emotion edénysorozat úgy lett megtervezve, hogy elegáns és modern formatervével fokozza a főzés örömét. A terméksorozathoz tartozó edények első osztályú rozsdamentes acélból készülnek, 5 év garanciával, erős, alumínium edényaljjal, amely ízletes és egyenletes főzést garantál. A titánból készült Pro**** tapadásmentes felület a rendkívüli tartósság és hosszú élettartam garanciája.

undefined

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK

*Ne tároljon savas ételeket. 

**Belső tesztek alapján.
*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.