TEFAL IXEO POWER QT2020E0

IXEO POWER QT2020E0 Gyors és hatékony: Forradalom a vasalásban és a ruhaápolásban
A Tefal IXEO Power "minden egyben" ruhagőzölő a nagynyomású technológiát kombinálja a beépített három állású vasalódeszkával a kiváló gőzteljesítmény és tökéletes eredmények érdekében, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig jól nézzen ki. Az ergonomikus vasalódeszka, amelyet egyszerűen vízszintes vagy függőleges helyzetbe állíthat, az ultra könnyű vasalóval közösen új szintre emeli a vasalás élményét. Gyors, 70 másodperces bemelegedés - az IXEO POWER vasalóval 2x gyorsabban kivasalja az ingét és ideális megoldás az egyszerű és mindennapi tökéletes vasaláshoz.

Tefal – IXEO POWER ruhagőzölő - „minden egyben“ megoldás

A Tefal új módszert talált fel: A Tefal IXEO POWER ruhagőzölő rendkívüli "minden egyben” megoldást kínál és a nagynyomású technológiát a többállású vasalódeszkával párosítja. Vasalja ki az ingét kétszer gyorsabban az innovatív technológiának köszönhetően, amely mindig kéznél van. Csúcsminőségű gőzteljesítmény - csupán karnyújtásnyira. A készülék nagyjából 70 másodperc alatt bemelegszik és a teljesítménye felér egy gőzállomás teljesítményével.* A beépített háromállású vasalódeszka - függőleges, vízszintes helyzetben és 30°-ban megdöntve - kényelmes vasalást kínál és továbbfejlesztett dizájnnal rendelkezik. A kis súlyú vasalófej pehelykönnyűvé varázsolja a vasalást. Rendkívül ergonomikus és a hagyományos gőzölős vasalóhoz képest feleakkora súlyú.** Számos továbbfejlesztett funkcióval felszerelt, beleértve a no-setting Smart Protect technológiát, amely azt jelenti, hogy a vasalót egyáltalán nem kell beállítania és egyúttal kizárja annak kockázatát, hogy a ruha a nem megfelelően megválasztott vasalási hőmérséklet miatt megég. Az IXEO Power vasalórendszer teljesen új forradalmat jelent a ruhaápolásban – mindezt hagyományos vasalódeszka használata nélkül.

*Gőzteljesítmény a Tefal Effectis vasalóhoz képest, ** A Tefal FV3910 vasalóhoz képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kényelmes, egyszerű használat a beépített okos vasalódeszkával

  Minden igényt kielégítő okos vasalódeszka: A függőleges és vízszintes helyzetben történő vasaláson kívül a vasalódeszka 30°-ban is megdönthető. Nyerjen új tapasztalatot az továbbfejlesztett módon történő ruhaápolás terén A mérete ideális bárminemű ruha vasalásához

 • Erős technológia a megbízható eredmények érdekében

  Az innovatív, nagynyomású technológia a kiváló gőzteljesítménynek köszönhetően tökéletes eredményeket biztosít: 5,8 bar gőznyomás, folyamatos, akár 90 g/perces gőzkimenet és rendkívül erős, akár 200 g/perces gőzlöket.

 • Könnyebb vasalás az új, továbbfejlesztett vasalófejjel

  A teljesen új dizájn kényelmes és könnyű vasalást biztosít, olyan vasalófejjel, amely fele akkora súlyú a hagyományos gőzölős vasalókhoz képest. A pontos vasalóhegy segíti az nehezen elérhető helyek kivasalását.

 • Okos védelem technológia

  A modern ruhaápolási rendszer legfőbb előnye, hogy az összes ruhatípus esetében használható, még az olyan finom szöveteknél is, mint a selyem, egy olyan technológiával, amely semmilyen beállítást nem igényel.

 • Praktikus és okos levehető alap

  A teljesen rugalmas és kényelmes vasalásért; a levehető alap lehetővé teszi a ruhái felfrissítését, bármikor és bárhol. Függönyök, bútortextil és ahhoz hasonló anyagok esetében is használható

 • Gyors és kényelmes bemelegedés

  A minden egyben gőzölős megoldás 70 másodperc alatt üzemelésre kész állapotba kerül. A teljesítmény azonnal rendelkezésre áll. A készülék a mindennapi használatra és a gyors gőzöléshez egyaránt alkalmas.

 • További előnyök: Frissít és fertőtlenít

  Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át. Felfrissíti a ruhákat és eltávolítja a szagokat. A friss ruházatért és a tökéletes tisztaságért.

 • Könnyű hordozás

  A gőzölős vasaló állomás alatt elhelyezett kis kerekeknek köszönhetően a készülék hordozása rendkívül könnyű. A ruhaápolást ennek köszönhetően otthon bárhol elvégezheti.

 • Vízkőmentesítés egyszerű öblítéssel

  Az öblítéses vízkőeltávolító rendszerrel, amely teljes védelmet és karbantartást biztosít a „minden egyben“ típusú ruhagőzölő számára, élvezze a nap mint nap tapasztalható, hosszú ideig tartó teljesítményt és eredményeket

 • Levehető víztartály a tökéletes kényelemért

  A nagy űrtartalmú, 1,1 literes víztartály hosszantartó, megszakítások nélküli vasalást biztosít; az utántöltés ennél könnyebb már nem is lehet.

 • A tartozékoknak köszönhetően rendkívül praktikus

  Az egyes kiemelt modellek olyan praktikus tartozékokat tartalmaznak, mint a vastag anyagokhoz használható kefe, vagy a könnyebb gőzölést segítő, leakasztható fogas

Funkciók
Teljesítmény 2170  W
Gőzteljesítmény akár 90  g/min
Gőzfej Nemesacél vasalótalp  
Felmelegedési idő s  s
Fertőtlenítés    
Tápkábel hossza m  m
Állítható rúd Dupla  
Gőzbeállítás 3  
Akasztó kampó    
Víztartály űrtartalma 1.1  L
Automatikus kikapcsolás Igen  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Levehető alap    
Kerekek    
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Kiegészítők Ruhakefe  
Színek Fekete és réz  
Gőzvezeték hossza 1.7  m
Gőzölő funkció kérésre    
Fűtött talp    
Használat Függőleges & vízszintes  
Bar pump pressure Akár 5  bar
Integrated board Smart board 3 positions