CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040
CARE FOR YOU YT3040

CARE FOR YOU YT3040

Ref.: YT3040E1

Az első olyan ruhaápolási megoldás a Tefaltól, amely automatikusan eltávolítja a gyűrődéseket és fertőtlenít.

  • AUTOMATIKUS RUHAÁPOLÁS: A ruhák ápolására szolgáló gőzölős megoldás kisimítja a gyűrődéseket, fertőtlenít és csökkenti a szagokat, egy teljesen egyszerű és kényelmes automatikus vasalási folyamattal, amelyet elég csak elindítania, és a továbbiakban Ön más dolgokkal foglalkozhat.
  • A GYŰRŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA: Akár 3 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményeket érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket.
  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A ruhagőzölő szekrény a kényes, finom szövetű ruhák kezelésére is alkalmas. A gőz ereje tisztítószerek és vegyszerek alkalmazása nélkül eltávolítja a szagokat és elpusztítja a kórokozók és baktériumok akár 99,9 %-át* [*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]
Fedezze fel az összes funkciót

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Gőzölő szekrény Tefal Care For You

Fedezze fel a kéz használata nélküli ruhaápolási megoldást, amely elvégzi a munkát Ön helyett. A Tefal Care For You gőzszekrény kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruhákból és minden háztartási textíliából - egy olyan automatikus folyamat során, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Forradalmasítsa reggeli rutinfeladatait: Akár 4 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket. Az egyszerű, 40 perces fertőtlenítő munkaciklus eltávolítja a cigarettafüst és a sült étel szagát, ugyanakkor a nagy gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*. Takarítson meg időt és energiát az otthoni gőzszekrénnyel, amely minden textilápolási igényt kielégít: Vasalási delegáció, kíméletes szárítás az anyag összemenetele vagy égés veszélye nélkül, teljes kompatibilitás minden anyaggal, beleértve a kényes anyagokat is, könnyen leolvasható kijelző és távirányító, elegáns, helytakarékos függőleges kialakítás és még további hasznos funkciók. Mindezt a ruhaápolás forradalmian új megoldása biztosítja.

undefined

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK

*Külső laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]