CARE FOR YOU YT3040

Ref.: YT3040E1

Az első olyan ruhaápolási megoldás a Tefaltól, amely automatikusan eltávolítja a gyűrődéseket és fertőtlenít.

  • AUTOMATIKUS RUHAÁPOLÁS: A ruhák ápolására szolgáló gőzölős megoldás kisimítja a gyűrődéseket, fertőtlenít és csökkenti a szagokat, egy teljesen egyszerű és kényelmes automatikus vasalási folyamattal, amelyet elég csak elindítania, és a továbbiakban Ön más dolgokkal foglalkozhat.
  • A GYŰRŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA: Akár 3 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményeket érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket.
  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A ruhagőzölő szekrény a kényes, finom szövetű ruhák kezelésére is alkalmas. A gőz ereje tisztítószerek és vegyszerek alkalmazása nélkül eltávolítja a szagokat és elpusztítja a kórokozók és baktériumok akár 99,9 %-át* [*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]
Fedezze fel az összes funkciót

299 990 Ft

Szolgáltatások és garanciák

  • 2 év garanciát tartalmaz
  • Hivatalos ügyfélszolgálat
  • 15 évig javítható termékek

Gőzölő szekrény Tefal Care For You

Fedezze fel a kéz használata nélküli ruhaápolási megoldást, amely elvégzi a munkát Ön helyett. A Tefal Care For You gőzszekrény kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruhákból és minden háztartási textíliából - egy olyan automatikus folyamat során, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Forradalmasítsa reggeli rutinfeladatait: Akár 4 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket. Az egyszerű, 40 perces fertőtlenítő munkaciklus eltávolítja a cigarettafüst és a sült étel szagát, ugyanakkor a nagy gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*. Takarítson meg időt és energiát az otthoni gőzszekrénnyel, amely minden textilápolási igényt kielégít: Vasalási delegáció, kíméletes szárítás az anyag összemenetele vagy égés veszélye nélkül, teljes kompatibilitás minden anyaggal, beleértve a kényes anyagokat is, könnyen leolvasható kijelző és távirányító, elegáns, helytakarékos függőleges kialakítás és még további hasznos funkciók. Mindezt a ruhaápolás forradalmian új megoldása biztosítja.

undefined

A(z) CARE FOR YOU YT3040 előnyei

A gyűrődéseket hatékonyan eltávolító funkció

Egyszerű reggeli rutinműveletek: Akár 3 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a nagyon makacs gyűrődéseket.

undefined

Fertőtlenítő gőzteljesítmény

Automatikus esti rutinműveletek, stressztől mentesen: Az intenzív gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*, bármilyen tisztítószer vagy vegyszer használata nélkül. Fertőtlenítse finom anyagú ruhaneműit az odakint töltött hosszú nap után. [*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]

undefined

Kímélő szárítás

A készülék használatánál kizárt a zsugorodás vagy az égés veszélye, tökéletes megoldás azon kényes ruhák szárításához, amelyek a szárítóban károsodnának.

undefined

Csökkenti a szagokat:

Nem kell többé tisztítóba járnia: A hatékony gőzteljesítmény csökkenti a szagokat és felfrissíti a ruhákat - ideális a makacs szagok, például a füst vagy a sült ételek szagának eltávolítására a nehezen mosható ruhákból és textíliákból.

undefined

Tökéletesen alkalmazható minden ruhánál és lakástextíliánál

Minden ruhafajta esetén biztonságosan használható, a ruha megégetésének vagy zsugorodásának a veszélye nélkül: Tisztíthatók benne az olyan finom anyagok is, mint a selyem vagy a gyapjú, a plüss állatkák, ágytakarók, nagyobb zakók és egyéb ruhák is.

undefined

Egyszerű szállítás és tárolás

A készülék a mobilitást szolgáló 4 kerékkel és helytakarékos, összecsukható dizájnnal felszerelt az egyszerű tárolás érdekében.

undefined

Nagyméretű, kivehető víztartály

2 literes kivehető víztartály a hosszantartó önálló használathoz.

undefined

Ultra csendes üzemelés

Őrizze meg a ruhái és háztartási textíliái üdeségét és távolítsa el a gyűrődéseket az átlagos emberi beszéd hangerejét meg nem haladó zajkibocsátású készülékkel, a mindennapi rendkívül praktikus használat érdekében.

undefined

Jellemzők

Pótalkatrészek, tartozékok és kapcsolódó szolgáltatások

GYIK

*Külső laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]