TEFAL Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Ezüst/Fekete

Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Ezüst/Fekete Kiváló grillezési eredmények a véres sültektől kezdve egészen a jól átsültekig

Az OptiGrill Elite XL kapacitású, rendkívül hatékony elektromos asztali grillező finom grillezett ételek készítéséhez 8 személy részére, egész évben. Ez a 2200 W felvett teljesítményű elektromos kompakt grillező az intelligens technológiának köszönhetően könnyű grillezést biztosít, és az automatikus vastagságmérő érzékelő segítségével hozzáigazítja a grillezést a hús vastagságához és adagszámához az intuitív grillező asszisztens részére, az éttermihez hasonló pirítás és az egyéb előnyök érdekében. Az OptiGrill Elite XL elektromos grillezővel minden vendége számára egyedi, saját ízlésüknek megfelelő grillezett ételt készíthet.

Cikkszám: GC760D30

OPTIGRILL ELITE XL asztali grill : Tökéletes eredmények

Tökéletesítse a grillezési ismereteit az OptiGrill Elite XL elektromos asztali grillezővel, amellyel akár 8 személy részére is készíthet tökéletes grillezett ételeket, ami elegendő kapacitást biztosít még a legéhesebb családok grillezett ételekkel való ellátásához is. Fedezze fel az elektromos kontaktgrill gond nélküli használatának az élményét: Az intuitív grillező asszisztens lépésről lépésre vezeti Önt a tökéletes grillezett hús elkészítésénél, függetlenül attól, hogy véres, közepesen átsütött vagy jól átsütött húst készít. A szabadalmaztatott, intelligens Optigrill technológia hozzáigazítja a grillezést a hús vastagságához és mennyiségéhez a professzionális eredmények érdekében. Egyedi grillezés minden vendég saját ízlésének és a kívánt átsütési fokozatnak megfelelően, ami még sohasem volt ennyire egyszerű. A kiváló pirítás mindig könnyen elvégezhető a gyors pirítás funkciónak köszönhetően, a grillezéshez hasonlítható hatással és az étterminek megfelelő minőségben, amivel mindig jó benyomást kelthet. Élvezze a határtalan lehetőségeket minden nap a 16 automata program segítségével a sokoldalú eredmények érdekében, a főzés folyamatos felügyelete nélkül. A hagyományos húsokon kívül bárányhúst és vegetáriánus burgereket is elkészíthetünk benne. A készülékhez egy receptkönyv is található a csomagban, számos XL adagos recepttel, az egész családnak és különleges alkalmakra történő grillezéshez.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kiváló grillezési eredmények

  Tökéletes grillezési eredmények, pontosan az igényeinek megfelelően, a nyers hústól egészen a teljesen átsütött fokozatig, XL méretű grillezőfelülettel, amellyel akár 8 személy részére is készíthetünk ételeket, és intelligens technológiával, amely automatikusan kiszámítja a grillezési időt a hússzelet vastagságának és mennyiségének megfelelően.

 • Gondmentes grillezés

  A rendkívül intuitív grillező asszisztens új kezelőfelülete lépésről lépésre vezet a finom falatok elkészítésében: tökéletes grillezett hús, függetlenül attól, hogy véres, közepesen átsütött vagy jól átsütött húst készít, és további grillezett ételek.

 • Rendkívül finom pirítás

  A gyors pirítás funkció finom eredményeket és tökéletes pirítást biztosít, így használatával élvezhetjük az ellenállhatatlanul finom, kívül ropogós, belül puhára sült húsokat.

 • Végtelen lehetőségek

  16 automata program a tökéletes grillezés érdekében, egész évben, a sertés- csirke- és halhúsok és zöldséges hagyományos grillezéséhez, valamint a bárányhús és vegetáriánus burgerek újfajta módon történő elkészítéséhez, és mindezt a grillezés felügyelete nélkül.

 • Mindennapi ihlet

  Az ételek végtelen variációját készítheti el a mellékelt recepteskönyv segítségével

 • Egyszerű tisztítás

  A remek formaterv könnyű tisztítást tesz lehetővé, míg a szaftgyűjtő edény és a levehető tapadásmentes grillező lapok edénymosogatóban elmoshatók, a legnagyobb praktikusság érdekében.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a sütőlapok nem megfelelő tisztítása miatt lehet.
Javasoljuk, hogy mielőtt a mosogatógépbe tenné a sütőlapokat az ételmaradékok eltávolítása céljából, mossa el azokat az alábbiak szerint:
- Áztassa a lapokat zsíroldó mosogatószappanos forró vízben körülbelül 30 percig.
- Szivacs vagy edénymosó kefe segítségével súrolja meg a lap mindkét oldalát meleg vízzel és zsíroldó mosogatószappannal,
- Öblítse le,
- Tegye be a mosogatógépbe.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.